Current Size: 100%

Printer-friendly version

Ontdek het Aquarium La Rochelle

Het Aquarium La Rochelle, één van de grootste privé-aquaria van Europa

In het centrum van de stad, tegenover de oude Haven, kunt u één van de grootste privé-aquaria van Europa bezoeken. Twee uur lang maakt u kennis met het hart van de oceanen, bekijkt u meer dan 12.000 zeedieren, en zult u zich verbazen over de biodiversiteit van de Atlantische, de Middellandse en de Tropische zeeën.

Het Aquarium La Rochelle, meer dan 8 000 m2 gewijd aan de onderwaterwereld.

In 3 miljoen liter zeewater maakt u, tussen kwallen en altijd fascinerende dolfijnen, een unieke reis waarin u meer leert over de wereld van de zee. Met de volgende extra’s: audio-guide (volwassenen, kinderen) met anekdotes; hierna zal de onderwaterwereld geen geheimen meer voor u hebben. Kinderen kunnen ook een route lopen die op hun lengte is afgestemd.

Jaarlijks ontvangt het Aquarium La Rochelle meer dan 800 000 bezoekers, waarmee hij het meest bezochte aquarium van Frankrijk is. Het aquarium is 365 dagen per jaar geopend.

Het Aquarium La Rochelle : Tussen biodiversiteit en respect voor het milieu

Ontdek de wereld van de diepzee en observeer de biologie van de mariene diersoorten. Met meer dan 600 verschillende diersoorten verdeeld over 3 miljoen liter zeewater in de aquaria, waarvan 1,5 miljoen liter voor het bassin van de dolfijnen, is het Aquarium La Rochelle ontworpen en gebouwd volgens de technische en biologische eisen. Neem de lift van het aquarium en duik in de diepte van de zeeën in het Aquarium La Rochelle.

 

365 dagen per jaar open.

Voor meer informatie :

Aquarium La Rochelle
Bassin des Grands Yachts
BP 4
17002 LA ROCHELLE Cedex 1
Tél : 05 46 34 00 00
Fax : 05 46 45 35 71
contact@aquarium-larochelle.com
www.aquarium-larochelle.com
  • English
  • Nederlands
  • Deutsch
  • Español